Boka Hotellnätterna hemma

,

För de som vill bo på hotell under semestern finns det flera vägar att gå för att boka dessa nätter. Det vanligaste är att kontakta hotellet direkt eller att boka via en så kallad hotellförmedlare. Att välja det andra alternativet har ett flertal fördelar. Detta inte minst vid bokning av hotell i andra länder.

Hotellbokning i London – Fördelarna med hotellförmedlare

  • Priset

Det är ofta billigare att boka en natt på ett hotell i London via en hotellförmedlare än om man istället hade valt att kontakta hotellet via exempelvis mail eller telefon. Hotellförmedlarna har rabatter som de får tack vare att de hjälper till att förmedla rummen. Det är dessa rabatter som sedan kunden delvis får ta del av.

Mark check by 3d peopleUtöver det skiljer det sig något i pris hos de olika hotellförmedlarna vilket gör att man kan få olika pris på exakt samma rum.

Med andra ord ka man spara en hel del på att jämföra hotellen i London – men även jämföra samma hotell hos flera hotellförmedlare.

  • Bonus

Det finns ett flertal hotellkedjor i England som har bonussystem. Det betyder att man får poäng eller bonus vid varje tillfälle man övernattar på deras hotell. Detta kan sedan ge gratis nätter eller annan återbäring. Men det krävs då att man bor på samma hotellkedja ett flertal tillfällen.

Mark check by 3d peopleBonus erbjuds även hos hotellförmedlare men fördelen är att man får bonuspoäng oavsett vilket hotell man checkar in och bor på.

Genom det samlar man in till återbäringen oavsett om det är fem hotellnätter i London eller en natt i Stockholm som ska bokas.

  • Enkelheten

Även om de flesta i Sverige behärskar engelskan så är det inte helt lätt att uttrycka sig i mail eller via telefon vid bokning. Många hotell har visserligen bokningssystem online men även här är det lätt att bli osäker på att allt bokats exakt rätt.

Mark check by 3d peopleDen som istället bokat hotellnatten i London via en hotellförmedlare kommer att göra detta via en svensk sida, på svenska och via en sida som drivs av svenska företag.

Man kan därmed till och med få support på svenska. En klar fördel för att göra det enkelt för sig när semestern ska planeras.

by