Boka Transer billigt online

Inför resan är det mycket att tänka på. Inte minst gällande biljetter och planering av resan. En bit av resan som många inte tänker på att boka i förväg är transit till och från flygplatsen på semesterorten. Det är här som sidan hoppa.com (hette tidigare resorthoppa.com) kommer in i bilden. Företaget bakom sidan har sitt fokus på en enda sak – transit. Genom detta kan de erbjuda betydligt bättre priser än om man väljer transit på plats. Bokar man hemma i förväg kan man i lugn och ro jämföra de olika transitmöjligheterna och ta det alternativ som passar bäst.

Så funkar hoppa.com

Det första som man får välja är om man vill ha transfer från flygplatsen och till semesterorten eller åt andra hållet d.v.s. från orten till flygplatsen. Självklart går det även att boka bägge hållen på en och samma gång om man vill detta.

Man fyller sedan i vilket datum och vilken tid som planet beräknas landa på flygplatsen samt hur många man är som vill resa.

Flera olika transfermöjligheter presenteras sedan – förutsatt att det finns olika möjligheter att ta sig från flygplatsen till semesterorten.

Webbplatsen stora fördel är just att det är så enkelt och snabbt att få fram transfer från och till flygplatsen men man ska vara medveten om att det är taxi, minibuss och buss som finns med i de olika alternativen. Dessa också med enbart exakt destination till den ort eller hotell som man ska till. Med andra ord går det inte att välja snabbtåget från Arlanda till Stockholms Central om denna sträcka vill bokas. Detta eftersom man då måste ta sig vidare från centralen till det hotell man vill bo på.

Men fördelarna väger upp nackdelarna då denna sida erbjuder transfer från och till flygplatser på hela jordklotet vilka man kan boka på ett enkelt och smidigt sätt på sidan. Är det semesterorter på exempelvis Mallorca, Teneriffa, Grekland eller någon söderhavsö är ju taxi också det enda alternativet och i så fall fungerar sidan exemplariskt i sökandet efter en billig och smidig transfer

by