Flygresor i din smartphone

,

Flyg.nu är en webbsajt där du snabbt kan söka efter flygresor till alla världens hörn. Det är en sida som listar priser från alla resebyråer, en så kallad jämförelsesida. När du använder en sån så slipper du gå in på varje enskild resebyrå för att se vilket pris de har för en specifik resa.

Du söker och sedan jobbar tjänsten i ca 20 sekunder innan den är klar att presentera resultatet framför ögonen på dig. Sidan är mobilanpassad, den yngre generationen använder telefonen som verktyg i större utsträckning och numera kan man enkelt genomföra sina köp i telefonen och kan alltså klara sig helt utan dator.

Förutom webbsidan, så finns även mobila appar att tillgå, först kom Android-versionen, lite senare en likadan för iPhone, fördelarna med apparna gentemot webben är att den går lite snabbare, är lite skönare att använda och dina senaste sökningar sparas automatiskt. Just nu använder majoriteten apparna för att söka på flyg.nu, folk upptäcker även webbsidan men man ser hur viktigt det är att synas i det mobila segmentet!

Just nu flyger du billigt till de varma ställena i södra Europa och Thailand, resa är skoj och varje gång man reser blir man några erfarenheter och intryck rikare.